Coachen

Ben je op zoek naar de beste versie van jezelf? Anne-Mieke kan je helpen! Zij is in staat om personen te doen groeien vanuit hun eigen kennen en kunnen. Vaak weet je zelf het antwoord op een vraagstuk of situatie, maar heb je een duwtje in de juiste richting nodig. Een persoon die je vragen stelt in plaats van het antwoord geeft. Anne-Mieke doet dit op een prettige en persoonlijke manier en zorgt ervoor dat het zelfvertrouwen van de ander groeit. Zij is sterk in het signaleren van behoeftes en acteert hiernaar. En het mooie is, ook Anne-Mieke creëert tijdens elk coaching traject de beste versie van zichzelf. 

 
Anne-Mieke huurde ik diverse malen in om op cruciale momenten structuur in verkoopteams aan te brengen, de collega’s te helpen met concentreren op de focus van de business en planmatig richting succes te helpen. Dit alles en altijd met een gezonde dosis humor, energiek en met gevoel voor verschil.
— Gerlof Menkveld - Ondernemer in de foodservice industrie
 
Workshop Theater Locaties Nederland - Sales Funnel Management en Conversie

Workshop Theater Locaties Nederland - Sales Funnel Management en Conversie

Enkele testimonials van coach opdrachten

  • Madeloes van Rooijen-Karremans- Manager Costumer Service Regardz

Anne-Mieke heeft mij uitgedaagd op zoek te gaan naar de beste versie van mijzelf. Niet door te zeggen hoe zij dingen ziet en door dit stomweg te moeten kopiëren, maar door vragen te stellen. Vanaf onze eerste ontmoeting heeft zij mij zelf de antwoorden laten geven en na laten denken hoe iets aan te vliegen. Zij wist op de juiste spreekwoordelijke knoppen te drukken. Een manier  van coachen die ik nu ook graag op mijzelf en binnen mijn eigen team toepas. 

  • Kelly Schotborgh - Sales Manager Sodexo Prestige

Miek is voor mij een coach die je triggert, steunt en aan het werk zet. Zij leert mij van te voren na te denken over dingen en niet zomaar reageren of iets doen, maar vooral ook bij mijzelf te blijven. Waar word ik als persoon gelukkig van is een vraag die ze mij regelmatig stelt en die ik zelf vaak vergeet. 

  • Wendy Gerrits-Veldwijk- Sales Manager Hotel Thermen Bussloo

Tijdens mijn functie als sales manager is Anne-Mieke mijn coach geweest. Door haar resultaatgerichte aanpak en haar jarenlange ervaring weet Anne-Mieke snel tot de kern door te dringen en zo het beste uit iemand naar boven te halen. Een energieke vakvrouw die haar liefde voor de sales gepassioneerd kan overbrengen! 

Daarnaast heeft Anne-Mieke diverse personen en teams gecoached als onderdeel van de verschillende Interim- en Consultantopdrachten. 

 
Coachopdracht voor Regardz, samen met Madeloes

Coachopdracht voor Regardz, samen met Madeloes