Consultant 

Is jouw bedrijf op zoek naar advies over een specifiek (commercieel) vraagstuk? Loop je vast in de huidige werkprocessen of vragen deze om een verfrissende blik? Anne-Mieke zelf helpt je graag! Ook bemiddeld zij graag tussen werkgever en werknemer om de gestelde doelen te behalen op een zo efficiënt en effectief mogelijke manier. Beweeg jij je op een voor jou (nog) onbekend terrein? Anne-Mieke geeft graag advies en maakt samen met jou het terrein je eigen! 

Overzicht consultant opdrachten

  • Vijverborgh Hospitality Adviseurs en Conceptontwikkelaars - Diverse Consultant en Coach opdrachten.
     
  • Hospitality Circle Group/AFICOM - Brainstormsessie met het salesteam voor o.a. het opstellen van een salesactieplan, het ontwikkelen van verschillende marketingactes voor de diverse doelgroepen, alsmede voorbereiden, begeleiden en operationeel uitvoeren van een tal van businessevents. 
     
  • Eurest Services -Aan de hand van een brainstormsessie o.a. het vaststellen van het DNA van de locatie Fifty Two Degrees, het formuleren van de doelgroepen en het bepalen van de nieuwe commerciële doelstelling(en). Naar aanleiding van deze sessie(s) een beknopt, ongecompliceerd Sales- en Marketingplan maken.
 
Een sessie met Anne-Mieke staat altijd in het teken van positieve, bruisende energie. Nooit de vraag beantwoorden met ‘lastig’, altijd met ‘hoe zou jij het willen hebben?’, waarbij de klant centraal staat.
— Miriam Hennephof - Sales Manager Notuleerservice Nederland
Workshop Theater Locaties Nederland - Sales Funnel Management & Conversie verbetering

Workshop Theater Locaties Nederland - Sales Funnel Management & Conversie verbetering