Interim 

Het snijvlak tussen interimmer en werknemer is bij Anne-Mieke erg dun. Zij fungeert zowel als een kritische buitenstaander als een betrokken business partner. Ze kent de klappen van de zweep en signaleert de behoeftes van haar opdrachtgever als geen ander. Anne-Mieke is een echte kameleon en kruipt met gemak in de huid van haar opdrachtgever en haar nieuwe rol. Naast de te bereiken doelen kijkt zij ook kritisch naar huidige werkprocessen en de formatie van een team. Je vertrouwd Anne-Mieke blind een opdracht, afdeling of onderdeel binnen jouw organisatie toe. 

 
Anne-Mieke is een zeer gedreven en ervaren Hospitality sales professional. Zij levert een belangrijke en gewaardeerde bijdrage aan sales- en reserveringsprocessen. Zij creëert een spirit waarin de klant ALTIJD centraal staat en doet dit met veel passie en een groot gevoel voor commercie.
— Jos van Haaren - General Manager of the Philips Heritage group
 

Overzicht verschillende interimopdrachten

  • Kasteel Duivenvoorde (museum)           

Het optimaliseren en professionaliseren van de commerciële mogelijkheden middels het ontwikkelen en uitvoeren van verschillende nieuwe commerciële acties voor zowel de zakelijke- als de huwelijksmarkt. Concreet: het activeren, verbeteren en/of continueren van de naamsbekendheid en boekingsbereidheid middels de diverse communicatie- en mediakanalen. Daarnaast eenvoudige reserverings- en (interne) communicatiestructuur opgezet. 

  • Huygens' Hofwijck Museum            

Het optimaliseren en professionaliseren van de commerciële boekingsmogelijkheden voor zowel de zakelijke- als de huwelijksmarkt. Dit middels het activeren, verbeteren en/of continueren van de naamsbekendheid en boekingsbereidheid middels de diverse mediakanalen. Daarnaast eenvoudige reserveringsstructuur opgezet. 

  • Regardz Hospitality Group (4 aparte opdrachten)

Het centraliseren, optimaliseren en coachen van alle commerciële afdelingen (marketing, sales, sales support, reserveringen en yield & revenue) tot een nieuw customer service center.

Het ontwikkelen van een nieuwe centrale sales structuur, deze implementeren en borgen in huidige organisatie en coachen van 2 teamleiders sales en hun beide sales teams.

Groenendael Hotel & Conferentiecentrum van besloten conferentiecentrum ombuigen naar een nieuwe locatie van Regardz en deze tevens integreren in hun sales & marketing beleid. Daarnaast bestaande afdeling reserveringen & sales als volwaardige commerciële afdeling opleiden, begeleiden en coachen.  

In verband met zwangerschapsverlof van de Hoofd Verkoop, dagelijks leidinggeven aan het gehele sales team bestaande uit 14 medewerk(er)(sters).

Arend Slot - Kasteelbeheerder & Merel IJsbrandij - Office manager  Kasteel Duivenvoorde

Arend Slot - Kasteelbeheerder & Merel IJsbrandij - Office manager  Kasteel Duivenvoorde

 
  • Golden Tulip Hotel Heerlickheijd van Ermelo (onderdeel Van den Tweel Horeca Groep)

Nieuwe sales & marketing structuur opzetten, alsmede commerciële activiteiten ontwikkelen, uitvoeren en in de organisatie implementeren. Tevens het reserveringsteam commercieel aansturen, begeleiden en coachen.

  •  The Hague Mariott Hotel

Het ontwikkelen, structureren en uitvoeren van de diverse nieuwe sales- en marketingactiviteiten. Daarnaast verantwoordelijk voor het organiseren/uitvoeren van een aantal special projects zoals o.a. 40-jarig Jubileum Event, The Hague Jazz en Museumnacht Den Haag.

  • Resort Hof van Saksen (2 aparte opdrachten)             

Ontwikkelen, structureren en implementeren van een nieuwe salesstructuur voor de zakelijke markt en het begeleiden en coachen van het sales team.

Ontwikkelen van een salesactieplan voor de zakelijke markt, inclusief het implementeren en uitvoeren van bijbehorende media-, marketing- en salesacties.

  •  Jazz on the Riverbank - Concerts & Events          

Commercieel ontwikkelen en het opzetten van een nieuwe Jazz Club. Communicatie, logistiek, inkoop en operationeel verantwoordelijk voor de uitvoering van verschillende Jazz Concerten en de totale organisatie & uitvoering van special event aanvragen.