Trainen

Anne-Mieke is een professionele trainer met een bak aan ervaring. Tijdens elke training neemt zij haar cursisten mee door interactie en theorie met elkaar af te wisselen. Anne-Mieke geniet ervan om haar kennis over te kunnen dragen aan een ander. Zij staat open voor feedback en creatief meedenken en vindt het heerlijk als deelnemers vragen stellen en eigen cases tijdens de trainingen inbrengen. Ook na de training staat ze open voor het beantwoorden van vragen of het delen van haar kennis.

 
salestraining-interim-coaching-coachen-consultancy-consultan-projectmanager
 

Over de training

Doelstelling: Het verder professionaliseren van de huidige commerciële telefonische en live intakegesprekken met - potentiële - opdrachtgevers om zo tot een hogere conversie te komen. Concreet gezegd; efficiënter en effectiever werken en meer c.q. betere omzet generen uit bestaande en nieuwe klanten!

Inhoud trainingen: "Wat is verkopen? Verkopen is de - potentiële - opdrachtgever helpen beslissingen te nemen. En dat kan je alleen doen als je je verdiept in de wensen, behoeften en 'problematiek' van de opdrachtgever. Als je vertrekt met het standpunt zijn situatie te begrijpen en daar een oplossing voor te vinden, zal je SUCCESvoller in verkopen zijn dan wanneer je vertrekt met het standpunt jouw eigen diensten / services / producten alleen maar te willen verkopen. SUCCESvol verkopen is gebaseerd op het nemen van de juiste stappen, in de juiste volgorde en op het juiste moment".  De uitgangspunten en basis van deze trainingen zijn gebaseerd op de SPIN Verkooptechnieken!

  • Klik hier en bekijk een uitgebreid overzicht van mijn trainingen.
 

ZELF Project Management heeft voor o.a. onderstaande bedrijven commerciële trainingen verzorgd:

  • The Attention Group ( Mariënhof Amersfoort/ Muntgebouw Utrecht)
  • Sodexo Prestige 
  • House of Lords
  • Museum Het Grachtenhuis
  • Attend  - Hospitality at work
     

Trainen van het Salesteam van The Attention Group

 
Anne-Mieke is een absolute Sales Topper. Met haar brede werkervaring is zij op vele sales en marketing fronten inzetbaar. Daarnaast gaat zij zeer gestructureerd te werk, waardoor ze snel doorziet hoe een (voor haar op dat moment wat onbekende) organisatie in elkaar steekt. Daarmee kan ze snel zaken doorgronden waardoor ze effectief en kwalitatief goede resultaten behaalt. Haar inzet is vol enthousiasme en heeft duidelijk een heel goed gevoel om de klant centraal te stellen! Dit weet ze ook op zeer positieve wijze over te brengen aan het team wat zij begeleidt.
— Marcel Glaser - General Manager Landal de Lommerbergen