salestraining-interim-coaching-coachen-consultancy-consultant-projectmanager
 
Een persoon met een warm hart, humor, hard werkend, commercieel inzicht, attent, vertrouwt, entertainend, perfectionist, resultaatgericht.
— Stephan van der Meulen - General Manager The Hague Marriott Hotel
 
Ons verkoopteam heeft in een korte tijd een grote sprong voorwaarts gemaakt. Inzicht, kennis en bovenal gewoon DOEN! Anne-Mieke heeft hen dit vertrouwen gegeven en zullen de komende jaren nog vaker van haar expertise gebruik maken.
— Pieter Aalbers - Eigenaar The Attention Group

Wie is Anne-Mieke, ZELF?

Gedreven, energiek, communicatief, resultaatgericht, organisatorisch en gepassioneerd zijn enkele persoonlijke kwaliteiten die als geen ander bij Anne-Mieke (1967) passen! Na verschillende commerciële, organisatorische en ondersteunende functies bij o.a. Mercedes-Benz Nederland en Hostess Service Product Promotions, vond Anne-Mieke het tijd worden voor een baan waarin zij haar capaciteiten in één keer kwijt kon. Die kans kreeg ze bij Evenementenbureau Rodenbecher, waar ze als Project Manager ruim 6 jaar vol enthousiasme ervaring heeft opgedaan in conceptontwikkeling, catering, entertainment, decor en totaalproducties voor zakelijke evenementen.

Anne-Mieke maakte een overstap en startte in 1998 als Account Manager bij evenementenlocatie Hart van Holland in Nijkerk. Nog geen jaar later kreeg zij als Director of Sales een nieuwe uitdaging binnen deze organisatie: het opzetten van een complete sales & reserveringsafdeling en het commercieel in de markt zetten van het nog te openen Hotel & Congrescentrum Heerlickheijd van Ermelo. Hier bouwde zij haar knowhow en organisatietalent in de zakelijke dienstverlening verder uit op het gebied van congressen, vergader- en leisure markt.

Haar volgende carrièrestap liet niet lang op zich wachten. Anne-Mieke ontwikkelde een gecentraliseerde sales en marketing organisatie in de functie van Corporate Director of Sales & Marketing. Deze nieuwe structuur implementeerde ze binnen de inmiddels vier verschillende locaties van de Van den Tweel Horeca Groep en stuurde o.a. het nieuwe commerciële Corporate team aan.

Door uiteenlopende functies en lange ervaring bij de Horeca Groep was voor Anne-Mieke de basis gelegd en nam ze een tweejarig reorganisatieproject aan bij Apollo Hotels & Resorts. Hier kreeg ze de opdracht het commerciële beleid te reorganiseren, het decentrale sales team te structureren en vervolgens te implementeren in de organisatie.

Een nieuwe wending in haar carrière was gemaakt en de stap naar zelfstandig ondernemer was eigenlijk een logische gevolg. In 2009 nam Anne-Mieke definitief de beslissing en begon haar eigen bedrijf ZELF Project Management. Voor haar dé manier om haar kennis, ervaring en enthousiasme op flexibele manier in te zetten en een succesvolle bijdrage te leveren aan de uitbouw en ontwikkeling van bedrijven in de zakelijke dienstverlening. Dat Anne-Mieke van origine ZELF uit een ondernemersfamilie (automotive) komt, zal na het lezen van haar profiel dan ook vast niet iedereen verbazen…

 

En volgens vriendin Caroline...

Lieve Miek! Bijna 20 jaar delen wij lief en leed met elkaar. Het bijzondere is dat wij dat doen vanaf het eerste moment dat we elkaar leerden kennen op Golfclub de Biltse Duinen. Ik zie ons daar nog op het terras zitten met een glas witte wijn, eindeloos kletsen over onszelf, onze familie, ons werk en over het mooie leven. Onze vriendschap heeft een sterke basis. Er zijn veel overeenkomsten tussen ons. We komen allebei uit een ondernemersgezin, we zijn sterk, loyaal, hebben beide een eigen bedrijf, houden van mooie dingen en van al het goede in het leven. Als vrienden zeg je niet zo vaak dat je trots op elkaar bent. Dit is daarom een mooi moment om te zeggen dat ik waanzinnig trots op je ben! Ik ben trots op je hoe jij je in het leven staat, trots op je dat je je zachtheid maar ook je kracht kan laten zien. Dit alles maakt je een mooi, maar ook compleet mens. Ben erg blij dat je mijn vriendinnetje bent.
— Liefs, Caroline - Eigenaar Brederode Expo
Caroline 

Caroline 

 

Curriculum Vitae
Anne-Mieke

Een greep uit de verschillende werkgevers tussen 1991 - 2009

Apollo Hotels & Resorts
Manager Commercieel Development

Eventex
Commercieel Manager

Van den Tweel Horeca Groep
Corporate Director of Sales & Marketing

Heerlickheijd van Ermelo (Van den Tweel Horeca Groep)
Sales Manager / Director of Sales

Hart van Holland (Van den Tweel Horeca Groep)
Account Manager

Evenementenburo Rodenbecher
Senior Project Manager

Mercedes Benz Nederland
PA Hole Sales Manager/Verkoop Directeur Bedrijfswagens